Afbeelding invoegen


 
Ik ben Margo Riphagen
 
Over mij
Sinds 2010 werk ik in mijn eigen praktijk. Voordat ik mijn eigen praktijk begon werkte ik vijf jaar met uit huis geplaatste jongeren. Daarna werkte ik 18 jaar in een ‘blijf van mijn lijfhuis’. Ik volgde de volgende opleidingen:
• HBO-j (jeugdwelzijnswerk)
• HBO lerarenopleiding
• Kunstzinnig Dynamisch coachen
• NLP
• Energetisch therapeut
• Spirituele opleidingen, bij Patty Harpeneau en het Huis van licht
• Matrix coachen
• EMDR
• Familie opstellingen
De werkvormen van deze opleidingen gebruik ik dagelijks in mijn praktijk. 
 
 Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Maar bovenal leerde ik van het leven zelf. Als kind had ik de nodige pijnlijke ervaringen. Steeds meer doorzag ik mijn naar binnen geslagen pijn en verdriet. Ik realiseerde wat dat met me gedaan had en hoe onvrij het mij maakte.    
Ik begon aan de weg terug, naar mezelf. Van wie ik was voor de traumatische ervaringen naar vrij en authentiek zijn. De weg van denken naar voelen, van mogen zijn wie je bent. Te voelen dat je bedoelt bent en bereid zijn om je plek in te nemen. De weg van hoofd, hart en zijn. Steeds meer ging ik open en  steeds meer viel de onnodige ballast van me af. Ik ben bereid om mijn zielenmissie te leven en alles wat me daar van af houdt, kijk ik aan als het langs komt, zodat het kan vertrekken.
 
Een pad wat nog lang niet ten einde is. Ik probeer zoveel mogelijk te leven wat ik zelf verkondig. Mijn inzichten, healing en intuïtie zijn enorm gegroeid tijdens dit proces. Dat maakt dat anderen deze openheid en stroming bij mij herkennen en daar nieuwsgierig naar worden. En van mij willen leren.
 
 
 
 
 Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 
 
 
 
Mijn begeleiding
In volledige aanwezigheid, stem ik me energetisch af op jou, op mijn intuïtie en onze verbinding met het universum. Die afstemming geeft informatie. Daardoor doorzie ik jouw ego reacties, voel ik welke gevoelens er opgeslagen liggen in jouw onderbewuste en ervaar ik waar in jouw lichaam blokkades zitten. Mijn hoog gevoelige kwaliteiten, kennis van de werking van processen en mijn doelgerichtheid maken dat ik snel en effectief tot de kern kom. Ik laat je voelen wat er is en wat je kunt veranderen.
 
 
 
Benieuwd geworden?
 
Lezen is 1 ding, maar voelen en ervaren of er een klik is is het aller belangrijkste. Zonder klik geen groei. Dus wil jij groeien , verwerken, veranderen, of helen?  Maak een afspraak om te ervaren of jij de klik voelt en het idee hebt dat ik je verder help.
 
 
 
                                                                                                                                                                                 Afbeelding invoegen
 
 
 
                                                                    
 Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 
 Afbeeldingen
 
De afbeeldingen op deze site zijn geschilderd door kunstenares Jeannette Quakkelaar.
 
 
 
 
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
http://www.atelierquakkelaar.nl/
 
 
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen